Skapa en säljsida för din produkt med Shoutly

Senast uppdaterat: Oct 31, 2016 06:45PM UTC

Att skapa en säljsida för din produkt kan vara både klurigt och tidskrävande. Därför har vi skapat en design editor så att du kan skapa din säljsida med Shoutly!

När du lägger till din produkt hos oss (genom att fylla i vårt produktformulär) har du möjligheten att ange url:en till din egen säljsida om du har en, eller att skapa en säljsida med vårt designverktyg. Välj din template och gå vidare för att börja skapa!

Designa din säljsida

Nästan all design av din säljsida görs direkt i templaten (mallen). Dra musen över sidan för att se vilka fält som du kan redigera. Klicka på edit-knappen för att börja göra dina ändringar.

Välj bakgrund samt text- och länkfärger genom att klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet. Här, under fliken "Settings" kan du också välja att gömma sektionen för logotyp samt författarinformationen om du inte har någon.

Du kan när som helst förhandsgranska din säljsida genom att klicka på ögat i högra hörnet.

Glöm inte att klicka på "Confirm and Submit" när du känner dig klar!

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets2.desk.com/