Senast uppdaterat: Mar 23, 2016 01:18PM UTC

På Shoutly administrerar vi utbetalningar varje vecka.

Skulle du vilja ha betalt färre gånger och på så vis få större summor per betalning, kan du justera inställningarna på ditt Shoutly-konto.

I din transaktionsrapport kan du se hur mycket du har tjänat och om pengarna är "säkrade" för utbetalning, vilket de blir efter 30 dagar när kunden inte längre har rätt att ångra sitt köp. När garantiperioden har tagit slut får transaktionen statusen "Ready" i din rapport.

Du vet att du snart kommer få betalt när...

1. Du har nått minimigränsen för utbetalningar på 300 kr.
  2. Det har gått 30 dagar sedan din sista försäljning och garantin för kunder inte längre gäller.
  3. Du har fyllt i dina betalningsuppgifter. Läs mer om hur du ändrar dina betalningsuppgifter.

OBS! Shoutly har rätt att göra återköp eller pausa eventuella utbetalningar om bedrägliga köp misstänkts.

Snabbkolla ditt saldo

På din dashboard kan du direkt se hur mycket av ditt kontosaldo som har blivit bekräftat. Med bekräftat menas att 30 dagar har gått och pengarna har lagts i potten för det som du ska ha utbetalt. Är den bekräftade summan 300 kr eller mer är det snart dags för din utbetalning!

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets0.desk.com/