Håll koll på din framgång genom att analysera din statistik

Senast uppdaterat: Mar 08, 2016 02:05PM UTC

Shoutly tillhandahåller en detaljrik men lättöverskådlig rapport över din framgångar så att du enkelt kan hålla koll på vad som funkar för att optimera dina produkttips och tjäna mer.

Här är de viktigaste mätpunkterna från säljrapporten att hålla reda på för att produkttipsa smart:

1. "Klick" är hur många klick som din spårningslänk har fått totalt.
  2. "UV" kort för Unique Visitors, är hur många unika besökare som har klickat på din spårningslänk.
  3. "Försäljning" är det antal försäljningar du lyckats med genom dina produkttips.
  4. "CR" står för konverteringsgrad och mäter hur effektivt ditt tips är dvs. hur som andel av de som klickar sig vidare till säljsidan som köper produkten. Den här siffran vill du naturligtvis ska vara så hög som möjligt.
  5. Självklart kommer du ser du också hur mycket du har tjänat på dina produkttips! Det gör du under "Intjänat".

Om du använder Kampanj-ID kommer du också kunna urskilja vilka av dina länkar till samma produkt som genererat flest klick och försäljningar genom att att klicka på "Show" vid aktuell produkt under "Min kanal".

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets1.desk.com/