Kan jag använda Shoutly utan eget företag?

Senast uppdaterat: Oct 31, 2016 07:18PM UTC

Om du använder Shoutly för att marknadsföra produkter på din blogg eller i sociala medier behöver du inte ha ett eget företag eller F-skattsedel. Vi gör också utbetalningar till privatpersoner.

Ange om du har ett företag eller är en privatperson när du fyller i dina övriga betalningsuppgifter på din profilsida.

När Shoutly betalar ut till dig som privatperson registreras den som lön och därför dras skatt av på beloppet.

Läs mer om hur och när du får betalt:

När får jag betalt?

Välj hur du får betalt

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/