Hur spåras en försäljning så att jag får betalt?

Senast uppdaterat: Jun 17, 2016 04:07PM CEST

Produktlänken, eller spårningslänken som vi kallar den, är länken du behöver använda i ditt produkttips i sociala medier för att kunna tjäna pengar på din rekommendation.

Spårningslänken får du från Shoutly och består av adressen till sidan där produkten eller tjänsten finns att köpa. Med länken får du ett unikt användar-ID som du har när du aktiverat dig som användare hos oss på Shoutly.

När någon klickar på din unika länk placeras en spårningspixel på användarens webbläsare som håller i 30 dagar. Det betyder att någon som klickat på ditt produkttips kan vänta med att köpa produkten i upp till en månad - och du får ändå betalt!

Det finns inget bäst före datum på din spårningslänk och den kommer ständigt vara aktuell om inte produkten i fråga utgår.

När du är inloggad får du rapporter på din Shoutly-dashboard och kan följa hur många som klickat på din länk och hur många som valt att köpa produkten efter ditt tips.

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/