Tipsa om dina favoritprodukter och få betalt för varje försäljning!

Senast uppdaterat: Oct 31, 2016 05:14PM UTC

Nu är det dags att få något tillbaka för det engagemang du visar produkter och varumärken som du gillar. Oavsett ditt följarantal och engagemang på sociala medier är din åsikt viktig och när du delar med dig av den tycker vi att du ska belönas!

Med Shoutly får du betalt när dina följare köper produkter du tipsar om i sociala medier. Genom att länka ditt produkttips med hjälp av din unika spårningslänk från Shoutly kan vi hålla koll på när någon klickar vidare till webbshoppen och köper produkten.

Du får mellan 10 % och 75 % av försäljningspriset när ditt tips leder till ett köp!

Läs mer om hur får betalt när du tjänar pengar med Shoutly:

När får jag betalt?

Välj hur du får betalt

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets1.desk.com/