Vad är Shoutly?

Senast uppdaterat: Jun 16, 2016 01:40PM CEST

Äntligen kan du dela dina favoritprodukter till följare, vänner och familj samtidigt som du blir belönad för ditt engagemang!
Med Shoutly får du nämligen betalt för att tipsa om tjänster och produkter som du gillar! Varje gång någon handlar via ditt tips får du riktiga pengar insatta på ditt bankkonto.
Enklare än så här blir det inte!

Genom att aktivera dig hos Shoutly kan du:

• Tipsa om ditt senaste köp eller marknadsför produkter som du gillar och få betalt när någon köper via din unika Shoutly-länk.
  • Hitta inspiration till ditt nästa blogginlägg, din instagram eller en Facebook-post. Vår länk funkar på alla dina sociala medier!

Lär dig mer om Shoutly:

Produkttipsa och få betalt per försäljning

Använd Shoutly oavsett hur många läsare du har

Inga installationer krävs bara en enkel länk!

b852f155427e4e2ff5583d14b2b3e735@shoutly.desk-mail.com
http://assets2.desk.com/